«Τελικά δεν ήταν ένα απλό σεμινάριο! Ήταν εμπειρία ζωής γιατί άλλαξε τον τρόπο που σκέφτομαι και ενεργώ τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο! Ήταν μικρόβιο που εάν το κολλήσεις, δεν θέλεις να φύγει!!»

 

«Είναι  τέχνη που χαίρεσαι που την ανακάλυψες και μυήθηκες στα μυστικά της! Είναι εμπειρία ζωής που σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή.»

 

«Οι «διαπραγματεύσεις» είναι καθημερινή πρακτική στις ζωές όλων μας είτε το αντιλαμβανόμαστε συνειδητά είτε όχι. Αφορούν την προσωπική, την διαπροσωπική και την επαγγελματική μας δράση. Οι διαπραγματεύσεις σαν εργαλείο μαθαίνονται.»

 

«…με τρόπο εύληπτο και γοητευτικό εισάγουν [τα σεμινάρια] κάθε συνάδελφο στη μαγεία των Διαπραγματεύσεων…Ενός αντικειμένου πολύ οικείου, αλλά ταυτόχρονα τόσο καινούργιου και τόσο απαραίτητου για το σύγχρονο επαγγελματία…»

 

«Ο εισηγητής καταθέτει γνώση και εμπειρία  με απόλυτη μεταδοτικότητα και δίνει απαντήσεις – λύσεις στα ερωτήματα που του θέτουμε κατά τη διάρκεια των Σεμιναρίων, πράγμα πολύ ωφέλιμο για εμάς….»

 

«Παρακαλώ να συνεχίσετε τα σεμινάρια καθώς πιστεύω ότι πέραν του συγκριτικού πλεονεκτήματος που αποκτούμε έναντι των υπολοίπων στην άσκηση ενός ελευθέρου επαγγέλματος…»

 

«Διαπραγματεύσεις Α: Παρουσίαση των βασικών αρχών των διαπραγματεύσεων με πολλά πρακτικά παραδείγματα και ασκήσεις. Απαραίτητο για όλους μας.»

«Διαπραγματεύσεις Β: Εμβάθυνση στην τέχνη των διαπραγματεύσεων με εξαιρετική ανάλυση των στρατηγικών και των τακτικών. Πολλές χρήσιμες συμβουλές για την πράξη και ασκήσεις κατανόησης. Μοναδικό!»

 

«Έστω  και  τώρα  όμως  23  χρόνια  μετά   έγινε  το  θαύμα  και  οι γνώσεις  αυτές   με  ώθησαν  να  ξεπεράσω   τα  όρια  μου  και  να  κατακτήσω  στόχους   πέρα  από  κάθε   προσδοκία . Και  ήταν  καθαρά   οι  γνώσεις , οι  κανόνες  των  διαπραγματεύσεων ένα  εργαλείο που χρησιμοποίησα  για  πρώτη  φορά  στη  ζωή  μου , με  επίγνωση  και  όχι  τυχαίο  σας  διαβεβαιώ. Ευχαριστώ  από  καρδιάς.»

 

«Η εκπαίδευση στις διαπραγματεύσεις αναμφίβολα αποτελεί απαραίτητο εφόδιο του σύγχρονου στελέχους. Με αυτή τη σκέψη παρακολούθησα τα σεμινάρια Διαπραγματεύσεων. Οι ώρες που αφιέρωσα σε αυτήν την επένδυση σίγουρα άξιζαν. Μέσα από τη θεωρία περί διαπραγματεύσεων αλλά και τις ασκήσεις καθώς και τα παραδείγματα απέκτησα τις βάσεις να αναγνωρίζω προβλήματα και να προσεγγίζω λύσεις σε διάφορους τομείς της επαγγελματικής και προσωπικής καθημερινότητάς μου.»