Διαπραγματευόμαστε για ΕΣΑΣ, με ΕΣΑΣ ή συμβουλεύοντας σας


diapragmateuomasteCoaching

Consulting

Cultivating

Διαπραγματευόμαστε για Εσάς, εκπροσωπώντας σας ή Μαζί σας, συμβουλεύοντάς σας. Έχουμε Διαπραγματευτεί , Συμμετέχει, Συμβουλέψει, Σχεδιάσει, Συμβάλει σε κυριολεκτικά εκατοντάδες διαπραγματεύσεις βρισκόμενοι στο Προσκήνιο ή στο Παρασκήνιο.

Έχουμε διαπραγματευτεί ή/και επαναδιαπραγματευθεί για οργανισμούς, επιχειρήσεις, δικηγορικές εταιρείες, επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Αγγλία, Αμερική, Ρουμανία, Πολωνία, Κύπρο).

Έχουμε εμπειρία από διαφορετικούς τύπους διαπραγματεύσεων όπως  εξαγορές εταιρειών, αγοραπωλησίες ακινήτων, συμφωνίες αντιπροσώπευσης προϊόντων, συμβόλαια εξαγωγών,  αμοιβές, επαναδιαπραγματεύσεις ενοικίων κλπ.

Το Πάθος και η βαθιά Γνώση μας για τις διαπραγματεύσεις μπορούν να  οδηγήσουν τη διαπραγμάτευση σας  προς τη σωστή κατεύθυνση ώστε να έχετε μια συμφέρουσα συμφωνία διατηρώντας συγχρόνως και τις καλές σχέσεις με την άλλη πλευρά.

Αυτή η εμπειρία έχει συμβάλει και στο σχεδιασμό, τις ασκήσεις, τα παραδείγματα και την περιπτωσιολογία  των σεμιναρίων μας ώστε οι συμμετέχοντες να τα χαρακτηρίζουν Ρεαλιστικά, Πρακτικά, Εφαρμόσιμα με άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα.